Cautare

1821 de rezultate pentru "interviu anghel" (3.21 secunde)
Acesta a fost impresionat de calitatile artistice ale frumoasei romance, asa ca i-a apreciat talentul si a invitat-o sa stea de vorba cu ea chiar in Parlamentul Londrei, acolo unde i-a luat si un interviu.
Cu ocazia concertului de Craciun de la Bucuresti, celebrul Demis Roussos a acordat un interviu unei publicatii romanesti. ... "Ma atrage aici frumusetea acestei tari si caldura oamenilor." spunea artistul in interviu...
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) (Continuare) - Am remarcat ca in poemele tale se observa pregnant o anumita inclinatie spre plasticitate, spre elementul pictural.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) Poeta si prozatoarea Victorita Dutu debuteaza in august 2003, cu placheta de versuri "Spatii".
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte.
Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte.
Calea inimii Pro TV - Visuri la cheie Unica - Artistul anului 2016 Casa Lux - Viziuni vibrante, reportaj. Adevarul Live - Intre pasiune si profesie, interviu video live. Bucuresti FM - Spectacol de culori, interviu radio live.
Ce spunea artistul in ultimul sau interviu In luna august, Siminica a oferit ultimul sau interviu, celor de la Libertatea.
Interviu cu Lia Bugnar: ... - Prin venele mele curg covrigi si ratii de ulei si zahar, spuneai intr-un interviu, despre copilaria ta.
Un interviu de Florian Popa Micsan, cu Mihaela Raileanu Publicistul Florian Popa Micsan a incredintat redactiei estiri.ro si einformaii.ro un interviu cu Mihaela Raileanu, care se defineste pe Facebook ca fiind un omulet normal intr-o lume cu susul in jos.
Spalarea creierelor se realizeaza acum prin mijloace blande Rupti de traditii, de credinte, de sentimentele apartenentei, indivizii si grupurile devin vulnerabile in fata acestui nou tip de amenintari Profesorul Ilie Badescu vorbeste, intr-un interviu pentru cotidianul.ro, despre situatia actuala din Romania unde are loc o epurare a intelectualilor romani neinregimentati , dupa tipicul anilor '50 precum si despre faptul ca ce nu s-a reusit in anii comunismului pare sa se izbandeasca acum:
Cit despre transparenta selectiei, in 2005 si 2006, ea a constat intr-un interviu cu usile inchise in fata Sectiei de Procurori a CSM plus un interviu cu ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Mai multe detalii, despre ideee campaniei Vodafone, obiectivele ei si legatura dintre 4G si SF, in continuare, intr-un scurt interviu cu Sebastian Olar, copywriter McCann Erickson.
asa incat si costurile vor creste", a declarat el intr-un interviu telefonic pentru Reuters. ... Dar, in fapt, costurile pe care le presupune aceasta sunt foarte mari", a mai declarat el in interviu.
• Am inceput abrupt acest interviu cu o intrebare despre AVC, deoarece este din ce in ce mai frecvent si, mai grav, la persoane din ce in ce mai tinere ?
Intr-un interviu publicat in 30 decembrie 2013 in The Times si preluat de editia britanica a Huffington Post, senatorul Damian Draghici a afirmat: ... In acelasi interviu, Damian Draghici mai spunea si ca majoritatea romilor vrea sa se integreze si ca cea mai mare parte a comunitatii roma e integrata :
Pe 30 decembrie 2013, Sophie Sevardnadze, nepoata lui Eduard Sevardnadze, fost ministru de externe al URSS si fost presedinte al Georgiei, i-a luat un interviu lui Paul Hellyer, in beneficiul canalului de televiziune rusesc de limba engleza RT, apartinand trustului RIA Novosti.
Iata ce spune intr-un interviu la RFI Damian Draghici, candidat al Aliantei PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European. El precizeaza ca vrea sa promoveze politicile de incluziune sociala.
Interviu cu liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu: "Am incredere ca romanii vor acorda un vot masiv actualei constructii guvernamentale" • Domnule senator, campania electorala se apropie de final.
Vallee mai deplangea in acest interviu si certurile marunte si acuzatiile pe care si le aduc ufologii, ceea ce descurajeaza colaborarea lor.
google-analytics.com